REUTERS/Juan Medina
ISPUNJENJE SNOVA

MODRIĆ I BENZEMA ODUŠEVILI NOVU ZVIJEZDU REALA Stigao prvi put u Madrid i doživio neočekivanu reakciju: 'S njima sam dosad igrao u video-igricama'

Brazilac Rodrygo, novo pojačanje Reala, otkrio je zanimljivu anegdotu s dvjema zvijezdama Reala, Lukom Modrićem i Karimom Benzemom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2019. 10:01

Za dva mjeseca Brazilac Rodrygo, za kojeg je Real Santosu platio oko 45 milijuna eura, trebao bi se za stalno preseliti na Santiago Bernabeu.

Međutim, mladi Brazilac otkrio je u intervjuu za TV postaju 'Canal de Sola of Esporte Interativo' da je u Madridu već boravio u prosincu prošle godine.

- Posjetio sam stadion i vidio sve iz prve ruke. Igrači su već napuštali svlačionice, ali su me prepoznali, što me iznenadilo, rekao je Rodrygo.

- Završio sam u liftu s Modrićem i Benzemom, znali su tko sam i pozdravili su me. S njima sam igrao nogomet u video-igricama, a sada su bili tu pokraj mene i znali su tko sam, dodao je.

Soccer Football - Copa Libertadores - Argentina's Independiente v Brazil's Santos - Libertadores de America stadium, Buenos Aires, Argentina - August 21, 2018.   Independiente's Guillermo Burdisso (R) in action with Santos Rodrygo.  REUTERS/Marcos Brindicci - RC14F7F90B30
REUTERS

Osamnaestogidšnjak je u karijeri dosad za Santos odigrao ukupno 37 utakmica u kojima je postigao devet golova uz tri asistencije.

Linker
05. svibanj 2024 01:10