Denis Doyle/Getty Images
NA KORAK OD SMJENE

MODRIĆ I DRUŠTVO IZ REALA USKORO DOBIVAJU NOVOG TRENERA Talijani tvrde: Lopetegui dobio ultimatum, a njegov nasljednik je već kontaktiran

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 10:53

Luka Modrić i društvo iz Real Madrida uskoro bi mogli dobiti novog trenera.

Sport Italia i Corriere dello Sport tvrde kako su direktori Reala u ponedjeljak kontaktirali talijanskog stručnjaka Antonija Contea da vide je li spreman i voljan preuzeti klupu 'Kraljevskog kluba'.

Real je propustio zabiti u posljednje četiri utakmice, a pritom je upisao remi i tri poraza, pa je Julen Lopetegui na izlaznim vratima.

Vijest o Conteovom mogućem preuzimanju Reala osvanula je i na naslovnici Marce, a navodi se kako će se Lopeteguijeva budućnost odlučiti u tri sljedeće utakmice, protiv Levantea, Viktorije Plzen i Barcelone. El Clasico je na rasporedu 28. listopada, dakle u sljedećih deset dana trebala bi se znati Lopeteguijeva sudbina, a mnogi su uvjereni da će biti smijenjen već za vikend ne pobijedi li Real Levante.

Antonio Conte
REUTERS/Susana Vera
Antonio Conte

Conte je navodno itekako spreman uskočiti na Lopeteguijevu poziciju iako je trenutno usred pravne bitke sa Chelseajem koji mu odbija isplatiti 10 milijuna eura odštete. Podsjećamo, na Stamford Bridgeu su se prošlog ljeta odlučili riješiti Contea prije isteka njegovog ugovora kako bi napravili mjesta za Maurizija Sarrija.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - CSKA Moscow v Real Madrid - VEB Arena, Moscow, Russia - October 2, 2018  Real Madrid coach Julen Lopetegui on the bench before the match   REUTERS/Sergei Karpukhin
REUTERS

Taj pravni proces koji vodi sa Chelseajem mogao bi Conteu biti jednina prepreka preuzimanju Reala...

Linker
01. svibanj 2024 02:55