Luka Modrić

 RUBEN ALBARRAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ruben Albarran/shutterstock Editorial/profimedia
ISPRAĆEN OVACIJAMA

Modrić je i danas impresionirao sve, Španjolci mu se još jednom naklonili: ‘Bilo ga je svugdje...‘

Luka Modić proveo je u igri 72 minute, a Marca je njegovu izvedbu ocijenila biranim riječima
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 11. ožujak 2023. 17:00

Real Madrid je trijumfom nad Betisom rezultatom 3:1 otvorio današnji program La Lige. Branitelj naslova preživio je loš ulazak u utakmicu, koji ih je koštao pogotka i zamalo još jednoga, ali se "ukazao" Thibaut Courtois. Nakon 20 minuta momčad Carla Ancelottija se probudila i krenula po sva tri boda.

Prvo je u 22. minuti izjednačio Vinicius Junior, da bi nakon 15 minuta doveo "Kraljeve" u vodstvo Eder Militao. Pobjedu je u trećoj minuti sudačke nadoknade potvrdio Marco Asensio, koji je u 74. minuti dobio priliku s klupe umjesto Luke Modrića.

Iako je hrvatski veznjak napustio igru sredinom drugog poluvremena, pružio je sjajnu partiju, koju je prepoznala i španjolska Marca. U svom ocijenjivanju svih igrača Madriđana, Modrića su posebno nahvalili.

"Poveo je reakciju bijelih nakon primljenog gola. Bio je viđen u svakom trenutku i dao je napadu puno fluidnosti. Vrlo dobri nastupi između obrambenih i napadačkih linija za dobivanje prijeko potrebnih metara i povezivanje s ofenzivom. Dobra igra Hrvata koji je s ovacijama otišao sa Bernabéua." stoji u objavi španjolskog sportskog medija.

Linker
18. travanj 2024 10:44