Ricardo Larreina/imago Sportfotodienst/profimedia
ČEKA SE POTVRDA

‘Modrić je pristao!‘ Marca objavila veliku vijest, spominju plan koji će oduševiti Hrvate

Nakon što je Toni Kroos obavio da odlazi u mirovinu, Carlo Ancelotti je sretan što Modrić ostaje
Piše: SNObjavljeno: 22. svibanj 2024. 15:23

Luka Modrić (38) će još najmanje jednu sezonu igrati u madridskom Realu. To je postalo jasno nakon što su proteklih dana procurile informacije s pregovora između hrvatskog veznjaka i čelnika kluba, a sada je sve potvrdila i ugledna Marca.

Španjolski medij donosi kako se situacija posljednjih tjedana potpuno preokrenula i kako su se Modrić i Real dogovorili za nastavak suradnje iako je tijekom većeg dijela sezone izgledalo da se bliži rastanak nakon 12 godina. No Modrić je odigrao dobru sezonu, izrazio želju za ostankom i pristao na ponuđene uvjete, a Florentino Perez je nakon toga završio pregovore i dogovorio suradnju.

Marca u svojem tekstu donosi kako je s ovim raspletnom zadovoljan i Carlo Ancelotti koji je jučer ostao bez Tonija Kroosa za sljedeću sezonu jer se Nijemac odlučio umiroviti...

image
RUBEN DE LA FUENTE PEREZ Nurphoto Via Afp

Španjolski dnevnik piše i da hrvatski Maestro sad ima još bolji scenarij za oproštaj, koji će oduševiti hrvatske navijače. Oni koji dobro poznaju Luku, kažu, ne isključuju mogućnost da s Hrvatskom nastupi i na Svjetskom prvenstvu 2026. u SAD-u, Kanadi i Meksiku. Modrić će tada biti na pragu 41. rođendana, što bi bio uistinu nevjerojatan pothvat u svijetu nogometa.

"Osjeća se moćno i samo je jedna stvar koju voli više od nošenja dresa Reala, a to je onaj s hrvatskom šahovnicom, u kojoj je osvojio svjetsko srebro i broncu te srebro u Ligi nacija", piše madridski list.

Linker
22. svibanj 2024 19:39