BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
NITKO KAO LUKA

‘Modrić je slučaj bez presedana, nikome nikada u Realu to nije ponuđeno u tim godinama!‘

Athletic tvrdi kako hrvatski kapetan i bez Reala ima dovoljno opcija za nastavak karijere
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 25. ožujak 2024. 12:54

Gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru već je neko vrijeme predmet špekulacija. Kapetan hrvatske reprezentacije ima još svega nekoliko mjeseci ugovora s madridskim Realom, na stolu ponude iz Saudijske Arabije, Europe i SAD-a, a nije nemoguće ni da mu "kraljevski klub" uoči njegovog 39. rođendana ponudi i novi ugovor.

- Još se čeka sastanak Luke Modrića i uprave Reala. Modrić je slučaj bez presedana. Nikome nikada u Realu nije ponuđeno produljenje ugovora u tim godinama. Ali Modrićeve zadnje partije pokazale su da njegova magija nije gotova, a publika na Bernabeuu ga obožava - piše Athletic navodeći kako ni u slučaju da čelnici Reala na koncu ne izađu s tim prijedlogom pred Modrića on će i dalje imati dovoljno opcija za nastavak karijere.

- U tom slučaju bi otišao u neki drugi europski klub, pa onda u Ameriku. Te varijante su mu draže nego odlazak u Saudijsku Arabiju - dodaje se u tekstu.

Modrićeva uloga u Realu ove je sezone manja u odnosu na ono na što je navikao. Nastupio je u 33 utakmice u svim natjecanja od čega u njih 18 od prve minute. Modrić je inače do sada za Real odigrao 521 utakmicu i nedostaje mu svega još 40 da bude među deset igrača s najviše nastupa u slavnoj povijesti "kraljevskog kluba".

Linker
25. ožujak 2024 12:55