Luka Modrić u akciji
 AFP
HRVAT NA TRONU

Modrić je svima očitao lekciju, opet je najbolji! ‘Luka je motor Reala, nevjerojatno je kako je savršen‘

Vatreni je najbolje ocijenjeni nogometaš Reala u tradicionalnom glasanju
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2021. 09:29

Luka Modrić opet je oduševio sve svoje navijače, ali i generalno nogometnu javnost. Opet je to bio Real na Modrićev pogon, uostalom kritike su samo pozitivne nakon i ove utakmice...

"Luka je Realov motor u sredini, Hrvat je bio sve ono najbolje od gostiju u ovoj utakmici. Njegovi suigrači znali su da nema bolje opcije nego njemu proslijediti loptu. Zamijenjen je Odegaardom nakon što je 83 minute sjajno driblao, dodavao", piše Marca.

I ovoga puta najbolje je ocijenjeni igrač Reala u tradicionalnom glasanju navijača.

image
SCREENSHOT

I španjolski AS ga maksimalno cijeni, pa je dobio visoku trojku (od maksimalnih 4).

"To je igrač koji će obilježiti čitavu eru u veznoj liniji Reala. Opet je svima očitao lekciju u dodavanju i jednostavno - dobrom nogometu.", piše list i nastavljaju:

image
SCREENSHOT

"Zidane ga nije vadio iz igre do 85. minute jer jednostavno ne može bez njega! Samo jedan podatak to potvrđuje, imao je 93 posto uspješnost u dodavanjima, a ako se gleda samo protivnička polovica tad je to brojka od čak 97 posto. Nevjerojatno je kako igra savršeno".

Modriću na ljeto ističe ugovor, ali će mu Real gotovo sigurno ponuditi novi na još godinu dana na čemu je indirektno inzistirao i Zinedine Zidane. Majstor to svakako zaslužuje, godine u njegovu slučaju ništa ne znače...

Linker
26. travanj 2024 23:36