Daniel Carvajal i Luka Modrić

 Cesar Cebolla/alfaqui/newscom/profimedia
POBJEDA U EL CLASICU

Modrić oduševljen nakon blistave noći na Bernabeuu: ‘Za nešto ovako nevjerojatno morate imati dvije stvari‘

Hrvatski reprezentativac odigrao je čitavih 90 minuta u jednom od najvećih derbija svijeta
Piše: SNObjavljeno: 22. travanj 2024. 00:18

Luka Modrić oglasio se za službene medije kluba nakon pobjede u nedjeljnom El Clásicu. Hrvatski maestro u svojoj je izjavi naglasio da način na koji Real pobjeđuje jednostavno nije slučajnost.

Najpoznatiji svjetski derbi otišao je na stranu Real Madrida, bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodila, Real je u 92. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić s kapetanskom je vrpcom odigrao cijelu utakmicu za Madriđane.

image
ALBERTO GARDIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Alberto Gardin/zuma Press/profimedia

Luka je na presici nakon susreta izjavio:

- Da, nevjerojatno. Ovo je bila pobjeda koja nas je približila očekivanom cilju, dovela nas je korak bliže novoj tituli. Sjajna večer, sjajna timska igra, ni u jednom trenu nismo prestali vjerovati. Dvaput smo bili u zaostatku, ali smo ustrajali, igrali smo dobro, pritiskali. Bila je ovo sjajna noć, kao i mnoge druge na Bernabéuu", uživao je u ovome slavlju hrvatski kapetan.

Potom je istaknuo kako ovakve pobjede nadasve nisu plod slučajnosti:

"Osim kvalitete, koju morate imati, to je stvar nevjerojatne vjere i karaktera, jer to nije slučajnost. Kad mnogo puta prođete situacije koje smo mi prošli, sve ukazuje na to da ova momčad ima nešto što nas gura naprijed, a pogotovo s ovakvim navijačima sve je lakše. To je nevjerojatno. Bili smo svi jako sretni i zahvalni publici. Stvorili su spektakularnu atmosferu. Tu smo gdje želimo biti, imamo 11 bodova prednosti i malo nam je ostalo da osvojimo Ligu", nastavio je.

Na kraju, Modrić je podsjetio u kakvom je stanju momčad nakon iscprljujuće bitke s Manchester Cityjem:

"Stigli smo nakon jedne teške utakmice, 120 minuta koje su nas fizički i psihički iscrpile. Ali još jednom smo pokazali da je ova momčad fizički i emocionalno dobro, a onda još i s ovakvom publikom... S njima je sve lakše."

Linker
22. travanj 2024 00:19