GABRIEL BOUYS
KAKAV SHOW

Modrić se u dva ujutro javio na Instagramu, Vatreni mu ostavio top-komentar, evo što je poručio

Njih dvojica znaju se u dušu, a komentar je u kratkom roku skupio jako puno lajkova.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2020. 10:16

Slavilo se sinoć u Madridu, iako su epidemiološke mjere uzrokovale da se rijeka Realovih navijača ne prelije na gradske ulice. Mjesto gdje je sasvim sigurno bilo pjesme i plesa bile su klupske odaje u kampu Valdebebas. Nakon što je na glavnom terenu nazvanom po klupskoj legendi Alfredu di Stefanu Real u četvrtak navečer pobijedio Villarreal i osvojio 34. naslov prvaka, tamo se nastavilo feštati...

Za vrijeme veselja, negdje oko dva sata ujutro, vrijeme za društvene mreže našao je Luka Modrić. Morala je, naprosto, pasti jedna fotografija za svekolike fanove diljem svijeta, a to se i dogodilo...

"Prvaci po 34. put! Najbolje stvari nikad ne dolaze lako", napisao je Modrić uz fotografiju kako drži pehar pobjednika španjolskog nogometnog prvenstva u rukama. Podsjetimo, sinoć je asistirao Karimu Benzemi za prvi pogodak Reala u pobjedi protiv Villarreala (2:1) na temelju koje je kolo prije kraja osigurana titula. Modrićevu predstavu na utakmici Marca je ocijenila s najviše moguće, tri zvijezdice, dok mu je AS dao brojčanu ocjenu 9.

Iako je post na Instagramu objavljen dosta kasno, odmah je dobio više desetaka tisuća lajkova i komentara, a jedan od njih postavio je i Vedran Ćorluka. Bivši kolega iz reprezentacije i dugogodišnji Modrićev suigrač kroz zaprešićki Inter, Dinamo i Tottenham napisao mu je:

- Ma igraj do četrdesete!

Zaista, kako je krenuo nakon prestanka pandemije (barem za sport), izgleda kao da bi kapetan Vatrenih i zaista mogao igrati do ulaska u peto desetljeće života.

image
SCREENSHOT INSTAGRAM

Linker
26. travanj 2024 11:03