Luka Modrić

 RUBEN DE LA FUENTE PEREZ Nurphoto Via Afp
ZNA ŠTO RADI

Modrić u Realu ima sasvim novu ulogu, Španjolci otkrivaju: ‘Već je Perezu preporučio jednog Vatrenog‘

Na Bernabeu bi mogli sletjeti neki skuplji igrači, pitanje je hoće li se sve poklopiti
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 25. listopad 2022. 16:37

Španjolski mediji učestalo spominju Luku Modrića. Dive se njegovoj igri i entuzijazmu unatoč navršenih 37 godina. No, posljednjih se dana Modrić spominje u epizodnoj ulozi, kao svojevrsni savjetnik predsjednika madridskog Reala, Florentina Pereza.

Prema pisanjima DefensaCentral portala. kapetan hrvatske reprezentacije već neko vrijeme zagovara transfer Joška Gvardiola na Santiago Bernabeu. Modrić biranim riječima govori o mladom suigraču iz reprezentacije i, prema navodima španjolskog medija, tvrdi da je Gvardiol – „stoper budućnosti“, igrač koji će dominirati svjetskom nogometnom scenom idućih desetak godina.

Činjenica je međutim da se menadžerija „kraljevskog kluba“ (još) nije pokrenula. Očigledno su u Realu zadovoljni aktualnim stoperskim tandemom Rüdiger Alaba. Glede ulaznih transfera situacija je trenutačno – zatvorena. Spominju se tek dva „kapitalca“ – u futurističkoj projekciji madridske momčadi. Predviđanja kazuju kako bi u ljeto 2023. na Santiago Bernabeu trebao stići Jude Bellingham, a godinu kasnije i Erling Haaland!? U kontekstu navedenih igrača ističu se nebulozne svote novca.

Međutim, niti Joško Gvardiol nije baš jeftin. Tijekom proteklog prijelaznog roka bio je aktualan njegov transfer iz Leipziga u londonski Chelsea. „U prometu“ je bila cifra od 90 milijuna eura, no transfer naposljetku ipak nije realiziran.

U utorak navečer šaljivdžije će jamačno konstatirati: Joško Gvardiol nije bio nikada bliže Realu! Naime, u 5. kolu F skupine Lige prvaka sastaju se Leipzig i Real. Biti će to i neposredna prilika da se čelnici „kraljevskog kluba“ uvjere u navode Luke Modrića...

Linker
24. travanj 2024 01:25