PAUL CURRIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
INTERNET PAMTI

Modrićev suigrač je hit društvenih mreža: Pogledajte u čemu je došao na vjenčanje, a što je nosio na potpisu ugovora

Svojim je odjevnim odabirom Ukrajinac probudio neke duhove prošlosti
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. rujan 2024. 18:46

Bio je na rubu odlaska iz kluba, da bi na kraju produžio ugovor sve do 2030. godine. Riječ je o ukrajinskom vrataru Andriju Luninu, 25-godišnjaku koji je imao značajnu ulogu u pohodu Real Madrida na Ligu prvaka prošle sezone.

Sve su nesuglasice u međuvremenu izglađene te je Lunin na potpis novog ugovora stigao kao pravi gospodin, odjeven u odijelo i u pratnji supruge.

No, svojim je odjevnim odabirom Ukrajinac probudio neke duhove prošlosti. A internet sve pamti i ponekad vrati, pa su se mnogi ubrzo prisjetili kako je Lunin bio odjeven na svom vjenčanju.

Vjerovali ili ne, ukrajinski je čuvar mreže tada odjenuo – trenirku!

‘‘U trenirci na vjenčanje, u odijelu na potpis novog ugovora. Moj golman‘‘, glasi objava na društvenoj mreži koju je preuzeo i na svojoj Facebook stranici objavio i poznati sportski novinar Fabrizio Romano.

Naravno, duhovitih komentara ne nedostaje: "Oženio se nogometom", "Profesionalac", "Prioriteti"...

Supruga mu očito nije zamjerila što ju je oženio u trenirci, a nakon što je potpisao novi ugovor s Realom fotografirala se s njim i s predsjednikom Florentinom Perezom te putem Instagrama poručila:

"Veoma sam ponosna na tebe. Ostvario si svoj cilj i uvijek smo tu da te podržim. Hvala Real Madridu što nam je omogućio da se osjećamo kao kod kuće i hvala navijačima za svu podršku‘‘.

Linker
15. rujan 2024 04:43