SERGEI SUPINSKY
MAESTRO U PUNOM SJAJU

Modrićeva poruka Zidaneu spasila Real? Od dana kad je to rekao u dresu Vatrenih, igra stalno i sve bolje

Luka je protiv Borussije iz Monchengladbacha odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2020. 17:50

Španjolski mediji, napose jedan od najvažnijih u sportskom svijetu, Marca, ne prestaju nizati hvalospjeve na račun kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Luka Modrić je još jednom impresionirao svijet na utakmici madridskog Reala protiv Borussije iz Monchengladbacha. Odigrao je fantastično, a poništen mu je i pogodak u 43. minuti nakon dosuđenog zaleđa Toniju Kroosu u kojem je bio i Raphael Varane.

Marca ističe jednu poruku koju je Modrić poslao treneru Zinedineu Zidaneu dok je bio na okupljanju s reprezentacijom. Tada je kazao: Bolji sam ako igram više utakmica u nizu nego kad me doziraju...

To je francuski strateg čuo i sada mu je Modrić ponovno neizostavan član udarne momčadi. Dapače, vjeruje svom već dobro uigranom trojcu: Kroos - Casemiro - Modrić.

Modrić je odigrao sedam utakmica u svega dva i pol tjedna. Šest punih i 70 minuta protiv Alavesa. Nije bilo odmora, rotacija, ali je igrao na razini Zlatne lopte, i to svaki puta sve bolje, kažu Španjolci.

Luka bi vrlo rado htio završiti svoju karijeru u Realu, ali aktualni ugovor mu ističe narednog ljeta. Več je opravdao novi, ali tek treba vidjeti hoće li predsjednik Perez to omogučiti.

Linker
17. travanj 2024 22:37