Slavlje Raula i njegovih klinaca nakon osvajanja Uefine Lige mladih
 FABRICE COFFRINI
PIŠE UGLEDNI AS

Na pomolu povijesni povratak u Real: Odbačena legenda predsjednikov favorit za Zidaneovog nasljednika!

Bijeli dres nosio je punih 16 sezona i sa 323 gola zauzima drugo mjesto na povijesnoj ljestvici
Piše: Dražen Krušelj/JLObjavljeno: 22. listopad 2020. 16:51

Spektakularnim golom u srijedu Luka Modrić ušao je u izabrani klub Realovih "oldtimera" - Di Stefano, Puskás, Gento - koji su pogotke u Kupu/Ligi prvaka isporučivali i nakon navršenog 35. rođendana. Pozornost svjetskih medija ova je vijest ipak zadržala na kratko vrijeme, jer miris otkaza u zraku fokus javnosti izoštrava na mogućem Zidaneovu nasljedniku. Tko su kandidati?

Ako će Zizou ubrzo prazniti ured, zamijeniti ga mogu samo dvojica kandidata, vjeruje As. Florentino Perez klupu će tada ponuditi Raúlu ili Mauriciju Pochettinu.

Predsjednik na ovoj klackalici preferira klupsku legendu Raúla, koji je bijeli dres nosio punih 16 sezona i sa 323 gola zauzima drugo mjesto na povijesnoj ljestvici Realovih strijelaca.

image
Doživio je veliko razočaranje kada mu Real u 33. godini nije produžio ugovor nakon gotovo dva desetljeća provedena u klubu
JAVIER SORIANO

Nakon karijere Raúl je kratko vrijeme proveo kao ambasador La Lige u SAD-u, nakon toga je preuzeo drugu momčad Castillu, prateći putanju Zidaneove karijere, ali je usput stigao osvojiti i Uefinu Ligu mladih s Realom (igrači u U-19 konkurenciji).

Jedini nedostatak njegove kandidature jest neiskustvo u radu sa seniorima. 43-godišnjak je kratko vrijeme bio veza između predsjednika i momčadi, a Zidaneovo školovanje uključivalo je i asistentsku ulogu u stožeru Carla Ancelottija. To je točka na koju računa već predugo nezaposleni Pochettino...

Linker
26. travanj 2024 20:16