Luka Modrić i Florentino Perez
 Screenshot. Real Madrid
STIGLA POTVRDA

Najljepša slika iz Madrida: Sada je službeno, Luka Modrić u 36. godini potpisao novi ugovor s Realom!

Kraljevski klub potvrdio je ostanak jednog od najvažnijih igrača i novu suradnju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2021. 11:35

Luka Modrić potpisao je novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom, objavio je danas Kraljevski klub uz fotografiju Modrića i predsjednika Florentina Pereza.

"Real i Luka Modrić su pristali na produženje ugovora do 30. lipnja 2022. godine", objavio je Real.

Modrić je pristao i na smanjenje plaće u Madridu, sa 11 na otprilike 9 milijuna eura godišnje, no istovremeno je igrama apsolutno zaslužio status koji ima u klubu te pohvale medija i javnosti nakon fantastične sezone.

"Modrićeva sjajna sezona je sada i službeno nagrađena s više nego zasluženim produženjem ugovora. 35-godišnji Hrvat je ove sezone bio ključna figura u Zidanovoj šemi, dokazujući da još uvijek ima benzina u svome motoru i snage da pruži zadovoljstvo navijačkom puku. Hrvat koji će ponovno igrati i za nacionalnu selekciju na predstojećem EURU, prihvatio je i smanjenje plaće u Madridu, uslijed teške financijske situacije uzrokovane pandemijom", piše AS nakon objave Reala.

Modrić je tijekom upravo završene sezone za Real odigrao 48 utakmica od čega 35 ligaških, a 12 nastupa upisao je u Ligi prvaka i jedan u Super kupu. Propustio je samo tri utakmice te ukupno odigrao 3721 minutu. Ukupno se šest puta upisao u strijelce, a zabilježio je i isti broj asistencija.

Linker
08. svibanj 2024 05:09