GLYN KIRK Afp
NASLOV - TEŠKA MISIJA

Najtrofejniji europski klub u velikoj nevolji! Nema cijele obrane, a sad i jednog od najvažnijih igrača

U posljednja dva kola sezone sastav Zinedinea Zidanea bit će daleko od idealnog u utrci za titulu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2021. 16:28

Kako će madridski Real do titule španjolskog prvaka? Jako teško, jer osim što u zadnja dva kola Primere mora "hvatati" dva boda zaostatka za gradskim rivalom Atleticom, problema ima i u kadru. Kroz cijelu sezonu sastav Zinedinea Zidanea muče ozljede, a sada se svemu još zakačila i korona... Naime, neće u posljednja dva susreta ove sezone moći igrati niti njemački veznjak Toni Kroos.

Objavio je to madridski klub i svom "parte medico" statusu na društvenim mrežama. Upravo su takve njihove objave i najčešće, u njima obično piše koliko će Real biti bez Hazarda, Ramosa, sada i Kroosa. Nijemac je naime, bio u kontaktu s COVID-pozitivnom osobom pa stoga mora u dvotjednu samoizolaciju, iako su mu svi dosadašnji testovi bili negativni. Nema uzmaka...

Real je podsjetimo, u 36. kolu slavio na gostovanju kod Granade (4:1), a jedan od strijelaca bio je i Luka Modrić. Pretposljednje, 37. kolo igra se u nedjelju od 18.30 sati, a Los Blancosi će ići na gostovanje kod Athletica u Bilbao. U posljednjem kolu pak, za tjedan dana, Real dočekuje Villarreal.

Osim Kroosa, kod Reala neće biti ni kapetana Ramosa, Varanea, Carvajala, Mendyja i Lucasa Vazqueza.

Linker
23. travanj 2024 16:22