Gerard Pique i Shakira

 BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
POP-DIVA

Nakon demoliranja Reala javila se i Shakira: ‘On je najbolji na svijetu! Ali neke stvari mi ne dopušta reći javno‘

Pljušte reakcije na El Clasico dan nakon odigrane utakmice. Javljaju se i oni koji to inače ne čine.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2022. 13:00

Nogometni svijet i dalje je pod dojnom velebne predstave Barcelone u El Clasicu koji se ove nedjelje igrao na Realovu stadionu. Pobjedom 0:4 na Bernbabeuu Barca se vinula na treće mjesto Primere i potvrdila da se vratila u prepoznatljiv ritam. Trener Xavi Hernandez apsolutno je nadmudrio Carla Ancelottija koji je pokušao nadoknaditi izostanak glavnih zvijezda taktičkim lutanjima...

Reakcije nakon utakmice pljuštale su sa svih strana, a javila se i velika pop-zvijezda Shakira, supruga Gerarda Piquea, kako ona veli, najboljeg stopera na svijetu. Kolumbijsku zvijezdu nemamo često prilike čuti ili vidjeti kako priča o nogometnim pustolovinama svoga odabranika, ali ovu je priliku iskoristila baš za to.

- Gerard mi ne dopušta da neke stvari izrečem javno. Ali, samo on sa svojim junaštvom može igrati tako. Nadvladati ozljede i bol, uvijek davati sve najbolje od sebe. Nije ovo zato što je moj suprug, nego je zaista najbolji stoper na svijetu. Ja kažem! - napisala je Shakira na njenim društvenim mrežama.

Linker
11. svibanj 2024 17:20