Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images
BROJKE SU JASNE

NAKON NAJVEĆEG DERBIJA OSVANUO NEVJEROJATAN PODATAK KOJI ZVUČI GOTOVO NESTVARNO Tko je mogao očekivati da će Ronaldo tako utjecati na Lionela Messija?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2020. 19:41

Cristiano Ronaldo sinoć je s tribina Santiago Bernabeua pratio slavlje njegovog bivšeg kluba Reala protiv Barcelone (2:0).

Bila je to njegova prva utakmica koju je gledao s tribina slavnog madridskog stadiona od transfera u Juventus u srpnju 2018. godine.

Tijekom njegovog igranja za Real, naslovnice španjolskih, ali i svjetskih medija punio je rivalitet između Ronalda i Lionela Messija, a otkako je Portugalac otišao put Torina čini se kako je najbolji igrač Barcelona pomalo indisponiran u El Clasicima.

Naime, statistika kaže kako Messi nije upisao niti gol niti asistenciju u pet utakmica s Realom otkako je njegov vječiti rival napustio Madrid. Ne bi to bilo toliko čudno da Messi s 26 golova nije ujedno i najbolji strijelac u povijesti ogleda najvećih rivala.

Posljednji put Messi je u El Clasicu zabio na proljeće 2018. godine u remiju Barcelone i Reala na Camp Nou (2:2), a otad je krenuo njegov 'post'.

Linker
08. svibanj 2024 23:34