OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
‘Što još mogu napraviti?‘

‘Nakon Reala završavam karijeru!‘ Ancelotti uz veliku objavu otkrio najveći cilj u ovoj sezoni: ‘Za povijest!‘

‘Real Madrid je vrhunac nogometa. Nakon takvog iskustva ima smisla stati tome na kraj‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 13. kolovoz 2022. 16:37

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti (63) rekao je da će madridski klub biti posljednji koji će voditi u svojoj karijeri.

"Ova postaja karijere u Real Madridu bit će moja posljednja. Nakon Reala ću završiti s ovim poslom. Real Madrid je vrhunac nogometa. Nakon takvog iskustva ima smisla stati tome na kraj, jer što još mogu napraviti kao trener?", kazao je Ancelotti za Il Messagero.

Trener je naveo i najvažniji trofej za Real Madrid u sezoni koja je tek počela.

"Najvažniji trofej u nadolazećoj sezoni? Liga prvaka. Za povijest! Real Madrid je poseban klub zbog tog europskog prizvuka. Naš petnaesti trofej Lige prvaka najveći je cilj u ovoj sezoni", rekao je Ancelotti.

image
OLGA MALTSEVA Afp

Ovaj 63-godišnjak je vodio Real Madrid od 2013. do 2015. godine, a u klub će se vratio 2021. godine. Ugovor je na snazi ​​do 2024.

S madridskim timom Ancelotti je osvojio prvenstvo Španjolske, Kup i španjolski Superkup, a dva puta s njima osvajao Ligu prvaka, te nedavno UEFA Superkup.

Ancelotti se već upisao u povijest kao trener koji je osvajao naslove prvaka (Chelsea, Real Madrid, Bayern, Milan i PSG) u svih pet Liga petice. S Milanom i Real Madridom po dva je puta bio osvajač Lige prvaka.

Linker
24. travanj 2024 16:55