JAVIER SORIANO Afp
EMOTIVNA PORUKA

Navijači Reala se još jednom naklonili Luki Modriću, a evo kako se on oprostio od legendarnog Zidanea

Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača Real Madrida u minuloj sezoni u izboru navijača
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2021. 16:36

Novo je to priznanje za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije koji je nedavno potpisao novi jednogodišnji ugovor s 'Kraljevskim klubom'. Iza Modrića je sezona u kojoj je skupio 48 nastupa, upisao 6 golova i 4 asistencije.

"Prije svega želim zahvaliti navijačima na privrženosti i podršci koju ste mi uvijek pružali, što me čini sretnim i ponosnim. Nadam se da se uskoro opet vidimo na stadionu i da možemo uživati u ovom fantastičnom sportu zajedno", rekao je Modrić nakon primitka nagrade 'Cinco Estrellas Mahou Player of the Season' u odabiru navijača.

"Ne volim pričati o svojim izvedbama, ali ono što mogu reći je da sam se osjećao dobro. Uživao sam, igrao sam puno i zadovoljan sam svojim izvedbama. bila je ovo vrlo teška godina zbog ozljeda, Covida-19 i još nije bilo ni navijača na stadionima. Ali mi smo sve izdržali. Kako ne odustati je ono što smo naučili u ovom klubu. To vas se ovdje uči, igrati do kraja, do posljednjeg zvižduka. To je jedna stvar koju ću podcrtati", dodao je kapetan Vatrenih koji se oprostio od trenera Zinedinea Zidanea.

"Bila je velika čast igrati za tebe i pobjeđivati uz tebe. Ti si vrh. Puno sreće", napisao je Modrić Zidaneu putem Twittera.

Linker
20. travanj 2024 06:53