Predsjednik Rayo Vallecana je fizički napadnut

 SCREENSHOT
STRAVIČNA SCENA

Nazapamćeni skandal u Španjolskoj! Menadžer reprezentativca glavom udario predsjednika kluba i razbio mu nos

Agent nogometaša je bio revoltiran propalim transferom pa je odlučio sve riješiti fizičkim obračunom
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2022. 16:38

Španjolac Raul de Tomas sa svojim se agentom našao u centru skandala u Madridu. Naime, centarfor Espanyola u petak se sastao s čelnicima Rayo Vallecana da bi pregovarao o povratku u momčad. No, strane nisu uspjele usuglasiti uvjete i postići dogovor oko transfera, što je posebno razljutilo De Tomasovog agenta Ivana Garciju.

Kako piše ugledni ESPN, Garcia je - revoltiran propalim poslovanjem - glavom udario predsjednika Rayo Vallecana. Kažu da je prvi čovjek Raya hospitaliziran, a kasnije viđen i s flasterima na nosu. ICM Stellar, agencija koju Garcia predstavlja, na mjesto događaja pozvala je policiju radi uzimanja izjava.

Isti izvor javlja da je predsjednik Martin Presa već podigao tužbu, a policiji je rekao "da su tenzije porasle kada je optužio Garciju da šteti svojoj agenciji ICM Stellar jer štiti interese vlastitih igrača". Navodno posjeduje i snimku kao dokaz napada.

Iako su se ovim potezom povremenom reprezentativcu Španjolske znatno umanjile šanse za povratak na staru destinaciju, gdje je postigao 38 golova u 65 nastupa, španjolski mediji kažu da posao nije u potpunosti propao unatoč zatvorenom prijelaznom roku. De Tomas je navodno u lošim odnosima s trenerom Diegom Martinezom, zbog čega mu ovaj ne dopušta značajnu minutažu, što Tomasu znatno smanjuje šanse za ponovni poziv u reprezentaciju (dosad je sakupio četiri nastupa) i nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Linker
08. travanj 2024 16:57