LLUIS GENE Afp
SLUŽI SE SVIM ALATIMA

Ne izgleda dobro! Poslao opasno upozorenje svima: ‘Ukoliko se to ne dogodi, Messi će napustiti Barcelonu‘

Zanimljiva je bila debata među pretendentima za predsjedničku fotelju Barcelone uoči izbora
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2021. 12:14

Joan Laporta upozorio je Barcelonine glasače kako će Lionel Messi napustiti Camp Nou ukoliko on ne bude pobijedio na ovotjednim predsjedničkim izborima.

Laporta je favorit za nasljednika Josepa Bartomeua uoči izbora koji su na rasporedu u nedjelju, a Barceloninim 'sociosima' poslao je jasnu poruku.

"Imam sjajan odnos s Leom i on će razmotriti kakav god prijedlog mu dam", rekao je Laporta u televizijskoj debati na kanalu RAC1 s protukandidatima Tonijem Freixom i Victorom Fontom.

image
LLUIS GENE Afp

"Ako ne pobijedim, siguran sam da Leo neće ostati u Barceloni. Messi će razmotriti kakvu ponudu mu dam, ali ako pobijedi neki drugi kandidat, Messi neće ostati u Barceloni. Nije bio sretan u periodu kada je Freixa bio u upravnom odboru", dodao je Laporta.

Dakle, Laporta igra na kartu Lionela Messija kojem ugovor s Barcelonom i službeno istječe na ljeto. Argentinac je želio klub napustiti već prošlog ljeta, ali tada mu je spuštena rampa, te on ovog ljeta ima pravo otići bez odštete. Laporta je bio predsjednik katalonskog velikana između 2003. i 2010. i vjeruje da Messiju novac neće biti najbitniji kriterij kod donošenja odluke.

"Messija ne vodi samo novac. On želi kompetitivnu momčad koja može pobjeđivati. Siguran sam da će saslušati moju ponudu, kao što sam siguran da će otići ako netko drugi pobijedi", zaključio je Laporta.

Linker
25. travanj 2024 14:02