U Madridu trenutno svi vole Bellinghama. Bale se pita do kada

 GONGORA Nurphoto Via Afp
ZANIMLJIVA IZJAVA

Nekadašnja zvijezda Reala upozorila Bellinghama: ‘Igraj igru, budi lutka na koncu, a ne kao što sam ja bio‘

Gareth Bale je prošao put od ljubimca do ‘velškog parazita‘
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 16. studeni 2023. 08:08

Jude Bellingham trenutno je najveća zvijezda Real Madrida. Mladi engleski veznjak je postigao 13 golova i upisao tri asistencije u prvih 14 nastupa za ‘Kraljevski klub‘ i definitivno je ljubimac navijača i novinara, ali sve se to brzo može promijeniti, rekao je nekadašnji igrač Reala Gareth Bale.

Velšanin se na svojoj koži uvjerio u taj slučaj jer je po dolasku na Santiago Bernabeu bio heroj momčadi dok je na kraju od strane Marce doslovno nazvan ‘velškim parazitom‘ jer je bio van forme i jako često ozlijeđen. Sada je u televizijskoj emisiji ‘A League Of Their Own‘ upozorio Bellinghama kako bi aktualni ‘medeni mjesec‘ mogao završiti.

- Najveći savjet kojeg mu mogu dati je da igra igru s javnosti. Ako ne igraš igru, ne radiš ono što mediji žele, pričaš s njima i u osnovi budeš lutka na koncu, dobit ćeš puno kritika. Vidjet ćeš puno Galacticosa koji se ponašaju kao Galacticosi i rade ono što mediji žele, igraju igru u Real Madridu - rekao je Bale te nastavio:

- To je vjerojatno nešto gdje je počeo moj pad. Nisam to želio raditi, želio sam samo igrati nogomet i ići kući. To me je ometalo i činilo mi se da me onda još više napadaju.

Gareth Bale tih problema nije imao od kada je u lipnju 2022. otišao iz Reala u Los Angeles FC, a posebno od siječnja ove godine kada je proglasio odlazak u nogometnu mirovinu. Za kraj je ostavio jedan važan savjet Bellinghamu:

- Samo igraj igru Real Madrida van terena. Moraš pričati s medijima nakon utakmica, pobrini se da pokušaš pričati na španjolskom i slične stvari.

Linker
02. svibanj 2024 11:40