JOSE MIGUEL FERNANDEZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POVIJESNA UTAKMICA

Nema tko se nije javio! Ikona do ikone, svi čestitaju Modriću, a posebna poruka stigla je iz - Pariza!

Objava hrvatskog reprezentativca izazvala je lavinu pozitivnih reakcija
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. listopad 2021. 14:14

Luka Modrić dočekao je da u 401. nastupu za Real Madrid, u desetoj sezoni, prvi put ponese kapetansku vrpcu. Dogodilo se to u drugom poluvremenu utakmice s Elcheom. Nakon što je Marcelo napustio igru u 65. minuti vrpcu je predao njemu koji je s njom na ruci igrao do 84. minute kad ga je trener Carlo Ancelotti zamijenio.

Za igrača koji je bio Zlatna lopta i više od pet godina je kapetan reprezentacije to nije ništa neobično, štoviše očekivalo bi se i ranije, ali Modrić nije skrivao ponos. Prvi je Hrvat koji je imao čast biti kapetan Reala.

"Ponosam sam što sam kapetan Reala prvi put", objavio je na Instagramu, na što su reagirali mnogi poznati vrhunski sportaši.

Prvi su mu čestitali suigrači Marco Asensio i Vinicius Juniora, a Sergio Ramos, danas igrač PSG-a, napisao je: "To je pravi kapetan". Dodajući: "Velik čovjek".

Ramos je jedan od kapetanskih ikona Reala, a s Lukom ima odličan i privatan odnos, znali su i odmor provoditi zajedno s obiteljima. Prijateljstvo nije manje zato što je Ramos od ovog ljeta igrač PSG-a.

image
Screenshot/Instagram

Linker
27. travanj 2024 05:20