Luka Modrić ”dodao je gas” u nastavku sezone i zasluženo osvojio Primeru
 AFP
GRANDE LUKA

Nije sve ovo bilo slučajno, Modrić otkrio tajnu svoje fantastične forme: ‘Nemojte gledati moju osobnu!‘

Luka Modrić osvojio je tek drugu Primeru iako je u Realu već osam godina. I nije čudo da je tako emotivan...
Piše: SNObjavljeno: 17. srpanj 2020. 16:28

Luka Modrić dao je intervju za TV Real Madrid nakon što je sa svojim Realom osvojio Primeru. Koliko ima razloga za slavlje, potvrđuje podatak da mu je to tek druga osvojena Primera od 2012. godine...

"Jako sam puno radio i ovo je velika potvrda. Prošla dva mjeseca bila su bez zaustavljanja, bez obzira na karantenu. Dva mjeseca sam trenirao bez prestanka tijekom karantene i moji nastupi u nastavku sezone su plod tog rada. Veoma sam zadovoljan svojim radom, ali i radom cijele momčadi", rekao je 34-godišnji Luka.

I oni su konstatirali da je ovo možda i najbolji Luka od Svjetskog prvenstva 2018. godine...

"Uvijek kažem treneru da želim igrati, da se osjećam dobro dok sam na travnjaku. Jasno da se mora rotirati puno igrača, ali ja se samo na terenu osjećam ugodno. Ono što ja želim da se ne gleda u moju iskaznicu, da se ne gleda na moje godine, već na moj rad na terenu", poručio je jasno Luka u intervjuu.

Prezadovoljan je nastavkom sezone.

"Upisali smo 10 od 10 pobjeda i idemo po još jednu. Sezona je bila jako dugačka s puno utakmica. Napravili smo spektakularan posao. Dobro se vratili nakon korone i napravili smo dobar posao.", dodao je hrvatski veznjak.

Najavio je i utakmicu protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka.

"Igrali smo dobro, ali rezultat nije bio dobar u Madridu (poraz 2:1) i moramo dati sve od sebe da odigramo sjajnu utakmicu. Bit će to jako teška utakmica i moramo se dobro odmoriti", zaključio je Modrić za TV Real Madrid.

image
SCREENSHOT

Linker
28. travanj 2024 20:15