Messi i Suarez su veliki prijatelji

 JUAN MABROMATA Afp
VELIKI PRIJATELJI

‘Nikad ga nisam vidio da plače kao tada. To ga je povrijedilo. I dalje nisam siguran zašto se sve to dogodilo‘

Urugvajac se prisjetio zajedničkih dana iz Barcelone.
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2022. 13:06

Lionel Messi je plakao kada je Luis Suarez imao incident s trenerom Ronaldom Koemanom u ljeto 2020. u Barceloni. To je objavio Urugvajac u razgovoru za ESPN.

"Nikad ga nisam vidio da plače kao tada. To ga je povrijedilo. I dalje nisam siguran zašto se sve to dogodilo, ali srećom sam se kasnije dobro snašao u Atleticu", rekao je Suarez i prisjetio se kako je do cijelog slučaja s Koemanom došlo:

"Došao sam u klub i oni su me poslali da putujem sam. To me je rastužilo, otišao sam doma i plakao zbog toga kako su se ponijeli prema meni. Povrijedilo me je to, a dobio sam i poruku da to rade kako bi me razdvojili od Messija, odnosno njega ostavili samog u napadu."

Suarez tvrdi da ta situacija nije narušila odnos kojeg ima s Messijem kojeg smatra velikim prijateljem.

"On je stvarno poseban i napravio je puno za mene. Kada sam došao u Barcelonu odmah sam razgovarao s njim i rekao mu da sam došao osvajati trofeje, a ne uzimati bilo čije mjesto. On je shvatio da sam iskren i odmah smo razvili odličan odnos. Messi i Neymar su mi pomogli da osvojim Zlatnu kopačku, Messi mi je prepustio izvođenje jedanaesteraca, nije bilo nikakvog ega među nama", istaknuo je Suarez.

Linker
02. svibanj 2024 04:24