Dani Alves je došao, i to je to

 PAU BARRENA Afp
TEŠKI DANI NA CAMP NOU

Ništa do Danija Olma i društva, a kamoli - Messija! Barcelona potvrdila poraznu vijest za svoje navijače

Xavi će do kraja sezone računati samo na igrače koje sada ima u svlačionici.
Piše: P. Žukina/JLObjavljeno: 18. studeni 2021. 15:06

Znao je to novi trener Barcelone sigurno već i ranije kad je uzimao klupu najdražeg kluba, no sada je to i potvrđeno od strane klupske uprave; Barcelona u siječnju neće potrošiti "niti lipe" i neće dovesti niti jedno pojačanje za nastavak sezone.

Xavi će u skladu s tim do kraja sezone računati samo na igrače koje sada ima u svlačionici. Potvrdio je sportski direktor kluba Mateu Alemany uz opasku da se nada da će se ta situacija vrlo brzo promijeniti. Poznato je od prije, Barcelona ima probleme sa "salary capom", iz istog razloga nisu mogli zadržati Lionela Messija te sada grca u prosječnosti srednjeg dijela prvenstvene ljestvice.

- Vidjet ćemo što će se dogoditi početkom sljedeće godine, do kraja godine je ostalo još mjesec i pol dana. U ovom trenutku nema nimalo šansi da dogovorimo neki transfer, ali vidjet ćemo kako će sve izgledati prvog dana kalendarske 2022., zaključio je Alemany.

Spominjao se u medijima mogući veliki transfer Danija Olma, Karima Adeyemija i brojnih drugih nogometaša, pa čak i povratak Messija, Ineste..., ali sada je jasno da od ove zime od toga neće biti ništa.

Linker
24. travanj 2024 11:39