ERIC ESPADA Afp
OPREZ NA SVAKOM KORAKU

Nisu svi rado dočekali Lewu! Poljski napadač rano spoznao i ružniju stranu zvjezdanog života u Barceloni

Izgleda da nisu baš svi ondje vapili za potpisom Poljaka, neki su se odlučili i okoristiti...
Piše: Dean BauerObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 06:09

Poljski topnik Robert Lewandowski od proljeća je još čeznutljivo pogledavao prema Barceloni. Nije nikakva tajna da je tada još donio odluku da pod svaku cijenu kani napustiti München i preseliti u toplije krajeve koje nudi Katalonija.

Na Bayernovu proslavu prvaka Njemačke, dok su svi igrači izašli na balkon minhenske gradske vijećnice u A garnituri dresova, onoj crvenoj, Lewandowski je “slučajno” izabrao B garnituru, odnosno, prugastu crveno-plavu, vrlo nalik Barceloninoj. Time je jasno želio staviti do znanja čiji dres želi nositi ili pod kojim se bojama boriti sljedeće sezone.

image
PAU BARRENA Afp

Barcelona ga je, pak, dočekala bolje od Ronaldinha. Čak i doslovno jer je na njegovo predstavljanje na stadion Spotify Camp Nou došlo nevjerojatnih 60.000 gledatelja, što je novi španjolski rekord. Ronaldinha je, recimo, dočekalo 25.000.

Sve u svemu, Barcelona obožava Lewandowskog, a vjerojatno ni njemu nije mrsko ondje. Osim što mu je možda malo splasnulo oduševljenje jer mu se prije dva dana, na jednom od posljednjih treninga uoči gostovanja u San Sebastianu, dogodilo nešto što teško da je zamislivo u Münchenu.

image
PAU BARRENA Afp

Naime, dolazeći automobilom na večernji trening, zaustavio se ne bi li pozdravio na desetke navijača okupljenih ispred trening-centra. Štoviše, pristojni je Poljak izašao iz auta i potpisivao autograme.

No, izgleda da nisu baš svi ondje vapili za potpisom poljskog napadača. Jedan je tip u sekundi uočio da je Lewandowski u autu, na suvozačkom sjedalu, ostavio ručni sat. Vrijednost? Halo Bing, kako brat, cijena prava sitnica - samo 70.000 eura!

image
IRA L. BLACK Afp

Lopov je iskoristio gužvu, otvorio vrata automobila i “maznuo” uru, Lewandowski ga je uočio i potrčao za njim, ali su lopova ipak prije nogometaša sustigli policajci koji su dežurali ondje, kao i svaki put, čisto radi osiguravanja reda.

Lopov je uhićen, sat vlasniku vraćen, a Lewandowski će sljedeći put dobro razmisliti kada i gdje dijeliti autograme. I, dakako, uvijek zaključati vrata automobila! Pa taman da i stojite uz vlastiti auto...

Linker
08. svibanj 2024 19:33