Ander Herrera

 FRANCK FIFE Afp
CRNI SCENARIJ

Noća mora nogometne zvijezde: ‘Proživljavam najteže trenutke u karijeri, dođe mi da odustanem od svega‘

Nekadašnjem igraču Manchester Uniteda i PSG-a ove sezone definitivno nije lako
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 14:29

Nakon osam godina španjolski veznjak prošlog se ljeta vratio u redove Athletic Bilbaa, a tada nije ni slutio da će za njega započeti prava noćna mora. Herrere na nogometnom terenu nema već dulje vrijeme, a sada je 33-godišnjak objasnio kakve teške trenutke prolazi.

Nakon igranja u dresu Manchester Uniteda i PSG-a iskusni veznjak se vratio u redove Athletic Bilbaa, kluba čije je boje branio između 20111. i 2014. godine. Želio se na taj način odužiti klubu za sve pruženo u karijeri. Ozljeda mišića desne noge u prvi mah se nije činila ozbiljnija, ali situacija se zakomplicirala i Herrera je sada otkrio da proživljava najteže trenutke.

"Bez sumnje prolazim kroz najteži trenutak u karijeri. Prije nešto više od godinu dana počeo sam imati probleme s mišićem i nikako ih se ne mogu riješiti. Svaki dan mi je užasno težak jer znate koliko vodim nogomet. Ponekad je jako teško jer imam i energiju i entuzijazam, ali ne mogu igrati i biti sretan na terenu. Athletic mi daje sve od sebe zbog čega još više patim jer im se ne mogu odužiti kako treba. Okružen sam profesionalcima od kojih dobivam nevjerojatnu podršku. Ponekad mi dođe da odustanem od svega, ali želim i djeci i suprugi pokazati da ne smiju odustati od prve ozbiljnije prepreke i da ću ponovno zaigrati nogomet kako znam. Želim se ljudima u Bilbau odužiti za pruženu ljubav u ovom trenutku", napisao je Herrera u emotivnoj poruci na društvenim mrežama.

Herrera je ove sezone skupio svega 11 nastupa za Bilbao. Posljednji nastup imao je još 26. siječnja kada je obnovio ozljedu.

POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
25. travanj 2024 18:19