GABRIEL BOUYS Afp
CRNA PROGNOZA

Noćna mora Realove zvijezde: ‘Ako opet ode na operaciju možda više nikad neće igrati nogomet‘

Real je sjajnog Belgijca Chelseaju platio više od 100 milijuna eura, ali otad je stalno ozlijeđen
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2021. 09:59

Eden Hazard (30) u dresu je Chelseaja godinama oduševljavao navijače diljem svijeta, ali od transfera u Real Madrid na ljeto 2019. godine proživljava noćnu moru.

I njoj se ne nazire kraj. Nevjerojatno zvuči podatak da je po dolasku u Real Hazard pretrpio već 10 ozljeda, a u dresu Chelseaja rijetko je izbivao s travnjaka.

Hazard će zbog posljednje ozljede gležnja vjerojatno propustiti ostatak sezone, a riječ je o gležnju kojeg je operirao već u dva navrata.

"Ako Hazardu opet operiraju gležanj po treći put, možda više nikad ne zaigra nogomet. Hazard ima tjeskobu zbog ozljeda, a želi pokazati koliko je vrijedan. Njegov oporavak treba biti i psihološki...Bez operacije će Hazard moći trenirati za nekoliko mjeseci, ali ne i igrati. Iz iskustva vam govorim da Hazard neće moći ove sezone igrati za Real", rekao je dr. Jose Gonzalez za španjolsku radio postaju Onda Cero.

Hazard je ukupno od dolaska za Real odigrao 36 utakmica i postigao je četiri pogotka. Ove je sezone skupio 14 nastupa u svim natjecanjima i pritom zabio 3 gola.

Linker
16. svibanj 2024 17:36