BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
VELIKAN O VELIKANU

Nogometna legenda naklonila se Modriću: ‘I dalje je jedan od pet najboljih igrača svijeta‘

Francesco Totti je za Marcu podijelio svoja razmišljanja o hrvatskom veznjaku
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2023. 19:32

Luka Modrić ove godine ne igra u Realu koliko bi želio. U La Ligi je počeo samo tri utakmice u startnoj postavi, u Ligi prvaka jednu, a sve češće se događa da ga Carlo Ancelotti uopće ne koristi tijekom 90 minuta, odnosno da ostane na klupi.

Sve to donijelo je zabrinutost oko stanja hrvatskog veznjaka, ali ima onih koji smatraju kako on još uvijek nije izgubio ništa od svoje vrijednosti. Jedan od njih je i legendarni Francesco Totti koji je veliki navijač Modrića.

- Za mene je on i dalje, iako ima 38 godina, jedan od pet najboljih nogometaša na svijetu, barem u veznom redu - rekao je Totti za Marcu i nastavio:

- On ima pregled igre kakvu ima malo tko na svijetu i uvijek donosi odluke sekundu ili dvije prije ostalih.

Totti nikada nije zaigrao za bilo koji drugi klub osim Rome, ali Real mu je uvijek bio prirastao srcu.

- Uvijek sam volio Real, još od djetinjstva kada sam gledao sve utakmice madridskog kluba. To je bio klub koji me je uvijek inspirirao sa svim velikim igračima koji su igrali za njega. U Realu su igrale mnoge legende, ja sam se dosta divio Hugu Sánchezu pa onda generaciji u kojoj su igrali Hierro, Roberto Carlos i Salgado. Mogao bih cijeli dan nabrajati imena, ali nikako ne smijem zaboraviti Ronalda, ‘El Fenomena‘ - istaknuo je Totti koji je ispričao i kako je imao nekoliko susreta s Florentinom Perezom.

- Rekao mi je da je jedina mrlja na njegovoj karijeri što me nije uspio dovesti u Real - zaključio je ‘Il Capitano‘.

Linker
01. svibanj 2024 05:53