GABRIEL BOUYS/AFP
OBRAČUN SE NASTAVLJA

Nova kriza: Žestoke reakcije nakon izjave privremenog predsjednika Barcelona o Lionelu Messiju

Čovjek koji vodi klub do izbora dolio je ulje na vatru svojim promišljanjima o Argentincu
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2020. 17:31

Privremeni predsjednik Barcelone Carlos Tusquets izazvao je buru u Kataloniji izjavom da je katalonski klub trebao prodati Lionela Messija u prošlom prijelaznom roku.

Poznata je priča da je Argentinac želio napustiti Camp Nou zbog sukoba s bivšim predjsednikom Bartomeuom, ali je ipak ostao kada mu je bivša uprava zaprijetila tužbom. Ipak, realna je mogućnost da nakon ove sezone Messi bez odštete napusti Barcelonu, budući da mu istječe ugovor, a zainteresiranih, naravno, ne manjka (Manchester City je u prvom planu).

- S financijskog gledišta prodao bih Messija u prošlom prijelaznom roku. Naravno, učinio bih to u dogovoru s trenerom, ali s ekonomskog stajališta bilo je poželjno prodati Messija - rekao je Tusquets, koji će Barcelonu voditi do predsjedničkih izbora koji su u siječnju.

Te njegove riječi izazvale su žestoku reakciju, i iako se Tusquets pokušao naknadno izvući iz problema izjavivši da nije tako mislio, šteta je napravljena. - Ovakvi komentari koji dolaze iz kluba neće nam pomoći u smirivanju situacije - rekao je o ovoj temi Barcin trener Koeman.

Linker
23. travanj 2024 15:11