PAU BARRENA Afp
KATALONCI U ŠOKU

Nova velika drama u Barceloni! Mladi dragulj odbija novi ugovor, a United i Liverpool imaju pakleni plan

Jedan od najtalentiranijih nogometaša u Barci, Gavi, ima na stolu novi ugovor, ali...
Piše: SNObjavljeno: 06. rujan 2022. 13:17

Gavi (18) je već velika zvijezda Barcelone, mladić koji bi s Pedrijem trebao biti tandem na razini nezaboravnog i možda najvećeg u povijesti nogometa Iniesta - Xavi. Međutim, Gavi je ušao u posljednju godinu ugovora s Barcelonom, a njegovi su agenti odbili nekoliko ponuda koje je klub stavio ispred njih. Po mnogima je sve izvjesniji Gavijev odlazak iz kluba, jer vani ima nekoliko ponuda koje su financijski daleko iznad Barceloninih. A na ljeto će Gavi - ako ne potpiše ugovor - biti slobodan igrač.

Prema pisanju Daily Stara, Manchester United pridružio se Liverpoolu u utrci za potpis Gavija. I jedan i drugi klub nude mladom veznjaku hrpu milijuna sam oda ga imaju u svojim redovima.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta nedavno je potvrdio da Gavi i njegov agent imaju prijedlog na stolu, ali da su odbili potpisati novi ugovor.

"Gavijev agent ima prijedlog novog ugovora na stolu već duže vrijeme, ali ga još nije prihvatio," rekao je Laporta u razgovoru za L‘Esportiu.

Gavi drži sve karte u ovoj situaciji, a ako želi prijeći u Liverpool ili Manchester United, već u zimi će imati pravo potpisati za njih. A Barcelona neće moći ništa napraviti. Naravno da bi Barca Gaviju ponudila veći ugovor, ali stišću je financijski problemi i klub ima jako sužen prostor za manevar. Gavi se na startu sezone nametnuo kao standardni član udarne postave, iako mu je tek 18 godina. Jedan Frenkie de Jong mu sjedi na klupi...

Linker
20. travanj 2024 10:41