Ronald Koeman
 LLUIS GENE Afp
PROPUŠTA I DERBI

Novi udarac na Camp Nou: Koemanu stigla suspenzija, već je odradio zadnju utakmicu na klupi Barce!?

Nizozemac neće moći sjediti na klupi u dvobojima protiv Levantea i madridskog Atletica.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2021. 18:49

Iako još neće dobiti otkaz, Ronald Koeman možda je odradio svoje na klupi Barcelone. Ako u obzir uzmemo da ga je Španjolski nogometni savez zbog crvenog kartona kojeg je dobio u četvrtak protiv Cadiza kaznio s dvije utakmice suspenzije, možda više i ne sjedne na klupu u Španjolskoj... Barem ne u ovome mandatu.

Jer, Barcelonu do listopadske reprezentativne stanke očekuju dvije utakmice u La Ligi. Prva je na rasporedu u nedjelju od 16.15 sati kada na Camp Nou dolazi Levante, a sljedećeg vikenda Barcu očekuje derbi u Madridu kontra Atletica. Te će dvije utakmice Koeman morati pogledati s tribina.

Nizozemskom stručnjaku zbog rezultata i stanja u momčadi u zadnje vrijeme rade o glavi, a sigurno je da će moći voditi klub u Ligi prvaka, kada u srijedu budu gostovali u Lisabonu kod Benfice. Budući da se sve glasnije priča i jasnije piše da bi Koemana mogao zamijeniti aktualni belgijski izbornik Roberto Martinez nakon što s Belgijom odradi završni turnir Lige nacija u listopadu, pred Koemanom je još samo jedna utakmica na klupi Barcelone. Možda....

Tu nije kraj problemima, jer Disciplinska komisija odbila je i žalbe Barcelone na drugi žuti (crveni) karton Frenkieja De Jonga, kao i na javnu opomenu za Sergija Busquetsa kao neosnovane.

Linker
06. svibanj 2024 23:02