GABRIEL BOUYS/AFP
Procurilo u medije

Odbrusio Messiju pred cijelom svlačionicom: ‘Ako ti se ne sviđa što govorim, znaš gdje su vrata‘

Messi se navodno požalio na Barceloninu taktiku, a sada već bivši trener nije to prešutio
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2020. 16:22

U javnost su isplivali detalji svađe sada već bivšeg trenera Barceloninih nogometaša Quiquea Setiena i najveće zvijezde Lionela Messija.

Ista se dogodila u lipnju ove godine nakon 2:2 remija Barcelone i Celte u španjolskom prvenstvu, a nedugo nakon toga Setien je smijenjen s trenerske klupe i naslijedio ga je Ronald Koeman.

Nakon razočaravajućeg rezultata koji je pogurao Real Madrid prema osvajanju naslova Messi se navodno požalio na Barceloninu taktiku. Tako barem navodi Mundo Deportivo koji tvrdi da je Messi prizvao Setiena pred ostalim igračima rekavši mu da su oni osvojili puno više toga nego on sam.

"Ako ti se ne sviđa što pričam, znaš gdje su ti vrata", navodno je Setien rekao Messiju u usijanoj raspravi, tvrdi Mundo.

Na ovakvu Setienovu izjavu Messi se nasmijao. Nedugo potom, nakon debakla Barcelone protiv Bayerna u Ligi prvaka i 8:2 poraza Setien je smijenjen, došao je Ronald Koeman, a Messijev zahtjev za transferom nije urodio plodom nakon što je katalonski velikan tražio odštetu od 665 milijuna eura.

Nakon medijske trakavice Messi je na kraju odlučio ostati u klubu, a aktualni mu ugovor istječe sljedećeg ljeta.

Linker
23. travanj 2024 22:12