MANAURE QUINTERO Afp
KRENULA JE LA LIGA

Odgađa se debi Danija Olma u dresu Barcelone, trener otkrio razlog

Bit će to prva službena utakmica Hansija Flicka, koji je ovog ljeta sjeo na klupu Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2024. 09:31

Barcelona će novu sezonu španjolske La Lige otvoriti današnjim gostovanjem kod Valencije. Bit će to prva službena utakmica novog trenera Hansija Flicka, koji je ovog ljeta sjeo na klupu Barcelone.

- Sigurno da se veselim prvoj utakmici. Valencia je odlična ekipa i sigurno nam neće biti lako. Nadam se da ćemo odmah pokazati da ove sezone možemo igrati dobar nogomet - započeo je Flick.

Jedno od pojačanja Barcelone ovog prijelaznog roka je i Dani Olmo. Nekadašnji igrač Dinama je za 55 milijuna eura iz RB Leipziga ponovno došao u Barcelonu. No, Španjolac neće protiv Valencije debitirati u novom dresu.

- Olmo nije u dobrom fizičkom stanju. Imao je dugo ljeto i kasno je krenuo s pripremama. Postepeno ga ubacujemo u trenažni proces. Olmo neće biti s nama protiv Valencije. Želimo da sve prođe dobro i bez ozljeda - rekao je Nijemac za Olma.

Prošlu je sezonu Barcelona završila na drugom mjestu, s čak deset bodova zaostatka za Real Madridom. Real sada izgleda još moćnije, ali se u Kataloniji nadaju da s novim trenerom mogu ući u borbu za prvo mjesto.

Linker
11. rujan 2024 07:33