David Ramos/Getty Images
NOVI UDARAC

OGLAŠEN ALARM U BARCI Što se događa s čovjekom kojeg su Katalonci platili bogatstvo!? Trebao je biti pojačanje, a trener se zbog njega hvata za glavu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2020. 17:31

Ousmane Dembele, francuski napadač Barcelone, osvanuo je na naslovnicama španjolskih medija.

Ovaj 22-godišnjak kojeg je Barcelona dovela iz Borussije Dortmund 2017. godine za 145 milijuna eura izvan je pogona već dulje vrijeme zbog ozljede. Posljednjih je tjedana bio na putu oporavka i vjerovalo se da će uskoro zaigrati, trener Setien je o njemu pričao kao siječanjskom pojačanju, ali posljednji je trening napustio zbog bolova u desnoj nozi.

Ove je godine Dembele odigrao svega deset utakmica u svim natjecanjima, te je postigao jedan gol, a sada mu čini se predstoji novo produljeno izbivanje. Posljednju prvenstvenu utakmicu ove sezone za Barcelonu Dembele je odigrao 23. studenog prošle godine protiv Leganesa, a posljednju općenito u dresu Katalonaca četiri dana kasnije protiv 'svoje' Borussije Dortmund.

'Alarm u Barceloni nakon što je Dembele napustio trening', naslov je koji donosi Marca.

Ovakve su vijesti posebno loše za Setiena posebice zbog ozljede Luisa Suareza.

As je otišao korak dalje i tvrdi da će Dembele izbivati sljedećih 15 dana, što bi značilo da su mu male šanse za nastup u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Napolija 25. veljače.

Linker
03. svibanj 2024 06:47