GETTY IMAGES
ŠOK ZA ARGENTINCA

Oglasila se Primera i to na štetu Messija! ‘Može ići, ali samo ako Barcelona dobije odštetu!‘

Pojavila se informacija kako bi Argentinac mogao otići besplatno, ali čini se da ništa od toga
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2020. 15:58

Leo Messi računao je da bi mogao otići besplatno, ali čini se - neće ići.

"Zbog različitih i kontradiktornih medijskih interpretacija vezanih za detalje ugovora između igrača Lionela Andresa Messija i FC Barcelone, La Liga smatra potrebnim razjasniti stavke spomenutog ugovora. Ugovor je važeći i ima odštetnu klauzulu koja se primjenjuje u slučaju da Lionel Andres Messi odluči jednostrano raskinuti ugovor s FC Barcelonom prije njegovog kraja. U skladu s važećim zakonima u Španjolskoj i s procedurom u ovakvim slučajevima, La Liga neće izdati Lionelu Andresu Messiju ispisnicu osim ako klub koji ga želi kupiti ne isplati FC Barceloni iznos naveden u odštetnoj klauzuli njenog ugovora s Messijem" stoji u službenom priopćenju La Lige.

Proteklih dana mediji diljem svijeta provlačili su temu Messijeva ugovora i odštetne klauzule pa se pojavila i informacija kako bi Argentinac mogao otići besplatno.

Rat se nastavlja, nema dvojbi.

"Messi u ugovoru s Barcelonom ima odštetnu klauzulu od 700 milijuna eura.", poručuju iz katalonskog kluba.

La Liga je iznijela oprečno stajalište Messiju i njegovim odvjetnicima, koji su tvrdili kako po ugovoru može otići bez odštete. Barcelona je istaknula da je takva klauzula vrijedila do 10. lipnja tekuće sezone te da više ne vrijedi. Rat se nastavlja...

Linker
03. svibanj 2024 09:53