REUTERS/Albert Gea
A VEĆ SE POZDRAVIO S IGRAČIMA

OGLASIO SE NAJTRAŽENIJI ČOVJEK NAKON VRUĆEG DERBIJA NA CAMP NOUU Trener Reala i dalje vrti svoj film: 'Sve se da preokrenuti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2018. 22:50

Gotovo pa svi ugledni španjolski mediji javljaju da je težak poraz Reala na gostovanju kod Barcelone (5:1) presudio Julenu Lopeteguiju čija je stolica već nekoliko tjedana ozbiljno uzdrmana.

Na njegovo bi mjesto, prema informacijama koje kruže posljednjih dana, trebao stići Antonio Conte. Talijan je, naime, riješio sve probleme s Chelseajem te sada ima otvoren put prema preuzimanju klupe 'Kraljevskog kluba'.

Iako djeluje da je njegova smjena gotovo pa neizbježna, Lopetegui i dalje vrti svoju priču te je uvjeren da se stvari mogu preokrenuti nabolje.

"Uznemiren sam", započeo je Španjolac press konferenciju.

"Imam snage, a i još uvijek smo u listopadu. Sve se da preokrenuti s ovim vremenom koje nam je ostalo do kraja sezone. Vjerujem u momčad i osjećam da imam snage da i dalje vodim ovu grupu igrača. Teško je igrati na Camp Nouu. Imali smo priliku preokrenuti utakmicu. Puno smo bolje igrali u nastavku, ali dotukao nas je gol Suareza za 3:1. Rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu. Odgovornost je uvijek na treneru. Uvjeren sam da će Real Madrid slaviti na kraju sezone, moramo inzistirati, inzistirati i inzistirati", poručio je Lopetegui.

Španjolska Marca naknadno javlja da se Realov trener već pozdravio s igračima, ali samo 'za svaki slučaj' jer kraj njegove ere na klupi španjolskog giganta još uvijek nije služben, ali bi to uskoro mogao postati.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 09:27