screenshot facebook
KLUPKO SE ODMOTAVA

ONI ZNAJU NEŠTO ŠTO NE ZNA NITKO VAN SVLAČIONICE REALA! Kapetan i veliki prijatelj Luke Modrića 'zaledio' navijače izjavom o velikom šefu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2018. 20:08

Ispadanje Reala iz utrke za naslov španjolskog prvaka potaknulo je posljednjih mjeseci brojne priče o odlasku Zinedinea Zidanea s klupe madridskog velikana, a glasine je nakon pobjede protiv PSG-a dodatno potaknuo nitko drugi nego Sergio Ramos.

Kapetan Kraljevskog kluba i veliki prijatelj Luke Modrića je nakon velikog preokreta na Santiago Bernabeuu (3:1) protiv PSG-a upitan o statusu najdražeg trenera. Odgovor je bio iznenađujuć.

Ramos tvrdi kako bi Zidane mogao napustiti Real čak i ako treći put zaredom osvoji Ligu prvaka i tako nadmaši povijesnu dvostruku europsku titulu.

"Moguće je da će Zidane ponovno osvojiti Ligu prvaka i onda uzeti odmor od nogometa. To je realna mogućnost. Svi ponavljaju isto - ako osvoji, onda će ostati, ljudi to sad uzimaju zdravo za gotovo, ali isto tako je moguće da će izabrati odmor", ispalio je Ramos u svom stilu i iznenadio novinare i navijače.

Sličan scenarij nagovijestio je i Toni Kroos.

"On je u dvije godine osvojio osam titula! To je i više nego dovoljno", rekao je njemački veznjak i potvrdio da svlačionica zna nešto što u ovom trenutku ne zna nitko drugi.

Hoće li tako osjećati i sam Zidane, ako zasjedne na europski tron i treći put zaredom, mogli bismo saznati i prije navedenog roka. Uzvratna utakmica PSG-a i Reala u Parizu za dva tjedna dat će odgovore na mnoga pitanja, a jedan od njih je i onaj o budućnosti velikog Zizzoua na vrućoj klupi.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
06. svibanj 2024 19:42