JAVIER SORIANO Afp
PIŠE MARCA

Osvanuo novi kandidat za Zidaneovog nasljednika! Slavni trener na raskršću, pred njim je velika dilema

Nakon službene potvrde da Zidane više nije trener Reala pojavio se novi kandidat za užarenu klupu
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2021. 22:44

Massimiliano Allegri, Antonio Conte i Raul Gonzalez bila su prva tri kandidata koja su se spominjala u najužem krugu kandidata za trenersku klupu 'Kraljevskog kluba'. U međuvremenu je otpao Allegri koji se vraća u Juventus, a preostalom dvojcu se priključio Mauricio Pochettino.

Iza Pochettina razočaravajuća je polusezona s PSG-om u kojoj su Parižani prepustili naslov francuskog prvaka Lilleu, a Pochettino se razilazi u mišljenju sa sportskim direktorom kluba Leonardom. Sve ukazuje da su Pochettinovi dani na klupi francuskog velikana odbrojani, a Marca navodi da bi njegovo sljedeće odredište lako mogao biti upravo Real.

image
Mauricio Pochettino
FRANCK FIFE Afp

"Florentino Perez i Mauricio Pochettino međusobno se jako poštuju i ne bi bilo iznenađujuće da zbogom Parizu znači odlazak u redove 'Los Blancosa'", piše Marca.

Istovremeno engleski mediji pišu kako bi se Pochettino mogao neočekivano vratiti u Tottenham čije je redove napustio 2019. godine nakon pet godina provedenih na klupi Spursa. Podsjećamo, u tom su periodu Spursi dva puta sudjelovali u utrci za naslovom prvaka u Premiershipu, te igrali finale Lige prvaka.

Linker
23. travanj 2024 19:21