Getty Images
ISKUSNA SOFIJA GA UPROPASTILA?

OVAKAV PAD VRIJEDNOSTI IGRAČA REALA JOŠ NIJE ZABILJEŽEN Cijena mu se prepolovila u samo 12 mjeseci: 'Ne možeš se tako zaljubiti u prvoj godini!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2020. 22:16

Jedan od nogometaša koji bi lako mogao promijeniti sredinu tijekom ljeta svakako je Luka Jović, napadač Reala koji nije iskoristio šasnsu na Bernabeuu. Koštao je 60 milijuna eura, no danas je taj iznos doslovno - prepolovljen...

Zanimljivo da je još kao igrač Eintrachta vrijedio tolike milijune, a nevjerojatno je da netko kad obuće "bijeli dres" gubi na vrijednosti, jer obično biva - obrnuto. Taj 22-godišnjak u lipnju je dakle vrijedio 60 milijuna, taj je iznos pao na 40 već tijekom prosinca, a danas ga TM procenjuje na 32 milijuna eura.

Kako pišu mediji iz susjedstva, imao je veliki broj gafova. Posljednji, primjerice, dogodio se prije nekoliko dana kad se ispostavilo da je ozljeđen (ozlijedio se u izolaciji?) i da će izbivati s travnjaka tri mjeseca, a da to uopće nije prijavio liječničkom timu u Madridu.

Još je nevjerojatnije da kad netko zaigra za Real nema otvorena vrata reprezentacija, a iza toga kriju se sukobi s tamošnjim izbornikom Ljubišom Tumbakovićem.

Jedan od glavnih uzročnika "pada" je i njegova veza sa Sofijom Milošević, tako barem analiziraju mediji. Ta osam godina starija djevojka, a koja je bila u vezi i s njegovim suigračem iz reprezentacije (Adem Ljajić), totalno ga je izbacila iz fokusa.

BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 11: Luka Jovic of Real Madrid looks dejected after being substituted during the UEFA Champions League group A match between Club Brugge KV and Real Madrid at Jan Breydel Stadium on December 11, 2019 in Brugge, Belgium. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

"Išao sam avionom u Madrid i snimao ih u prvom razredu aviona. Jedan poljubac im je trajao minutu i 24 sekunde. Pa taj se totalno zaljubio u nju. Izgorit će. I to u prvoj godini ugovora. Ima tolike milijune, ali ona ima iskustvo. Lijepo je biti zaljubljen, ali karijera će stradati", komentirao je njihovu vezu Rade Bogdanović, bivši nogometaš, u podcastu Sve u 16.

Dva gola zabio je u 24 nastupa, premalo za 60 milijuna eura vrijednog napadača, no čini se da je puno više zabio "autogolova"...

Linker
26. travanj 2024 11:47