Ter Stegen bi sljedeće sezone mogao braniti za PSG

 ADRIA PUIG Anadolu Agency Via Afp
IGRAČ ZA IGRAČA

Ovo bi bila prava bomba - na pomolu senzacionalna razmjena igrača između Barcelone i PSG-a?

Barcelona se nalazi u rekonstrukciji momčadi koja ove sezone nije postigla dobar rezultat.
Piše: S.N.Objavljeno: 25. siječanj 2022. 14:36

Barcelona ove godine definitivno ne izgleda kao vrhunska momčad. Ispali su iz Lige prvaka, u nacionalnom prvenstvu drži tek 5. mjesto s čak 15 bodova manje od prvoplasiranog Reala, a praktično nema pozicije u momčadi na kojoj katalonski klub ne traži pojačanja.

Jedna od njih je, prema pisanju španjolskog portala Fichajes, i vratarska. Naime, predsjednik Barcelona Joan Laporta nije zadovoljan u kakvoj je formi Marc-Andre ter Stegen pa bi želio da od sljedeće sezone na vratima bude neki drugi golman. Posljednjih tjedana se pisalo kako bi Barcelona željela dovesti vratara koji bi bio zamjena Nijemcu, ali izgleda kako su se stvari promijenile.

Kako katalonski klub ima velikih financijskih problema, tako je Laporta smislio transfer u kojem ne bi platio niti jedan euro za dovođenje vratara. Ne bi se radilo o klasičnom transferu već o zamjeni vratara i to s PSG-om. U Pariz bi otišao Ter Stegen, a u suprotnom pravcu bi se uputio Gianluigi Donnarumma.

Talijanski vratar je na početku ljeta stigao u PSG, ali je razočaran time da se na vratima francuskog kluba izmjenjuje s Keylorom Navasom. Donnarumma ima tek 22 godine, želio bi braniti cijelo vrijeme i zbog toga bi, tvrde na Fichajesu, pristao na odlazak u Barcelonu gdje bi bio prvi vratar. Sada se samo trebaju dogovoriti čelnici klubova...

Linker
22. travanj 2024 13:12