Mario Mandžukić oduševio je u Rusiji
 AFP
ŽELE POJAČATI NAPAD

Ovo nitko nije očekivao! Španjolci lansirali bombu: Mario Mandžukić bi se uskoro mogao vratiti u Primeru

Tamošnji mediji podsjećaju na njegovu fantastičnu karijeru, ali i na razdoblje kad je igrao za Atletico
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2020. 17:21

Nakon što Mario Mandžukić nije pronašao klub u produženom ljetnom prijelaznom roku, počela su nagađanja gdje bi mogao igrati u siječnju, a jedno takvo nam dolazi sa - španjolskog tržišta.

Bivši 34-godišnji reprezentativac mogao bi postati nogometaš Celte Vigo, koja planira angažirati iskusnog napadača. Tamošnji mediji podsjećaju na njegov nogometni put, te na razdoblje u sezoni 2014/15. kad je igrao za Atletico Madrid.

Celta navodno razmatra taj potez, no ne navodi se postoji li već kontakt između kluba i igrača, odnosno menadžera. Podsjećaju da je Hrvat zabio dva gola u 10 nastupa u katarskoj ligi.

Isto tako izdvajaju njegov put, odnosno više od 200 golova koje je zabijao za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico i Juventus.

Također naglašavaju Mandžinu veliku ulogu u nastupima za hrvatsku reprezentaciju na putu do finala Svjetskog prvenstva 2018. godine, kao i brojku od 33 gola u 89 nastupa.

"Samo tri napadača imaju u svojoj momčadi (Aspas, Nolito, Mina), sigurno bi Mandžukić itekako pomogao klubu", stoji u zaključku Football Espane.

image
Gol iz finala Lige prvaka ne zaboravlja se
GLYN KIRK

Linker
19. travanj 2024 09:49