Ancelotti i Simeone

 ALBERTO GARDIN Nurphoto Via Afp
JE LI OVO MOGUĆE?

Panika u Španjolskoj, Ancelotti, Simeone i ostali zaprijetili: Traže ključnu stvar i nemaju namjeru popustiti

Treneri španjolskih prvoligaša traže financijsku sigurnost za kolege koje dobiju otkaz
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2024. 17:19

Velika prijetnja nadvila se na La Ligu. Naime, treneri španjolskih prvoligaša prijete velikim štrajkom ako se ne ispuni jedan njihov važan zahtjev.

Predstavnici trenera sutra će se sastati s vodstvo La Lige, a danas su održali zajednički sastanak na kojem su prisustvovali svi aktualni treneri, ali i neki bivši pa su tako na jednom mjestu bili, između ostalih, Carlo Ancelotti, Diego Simeone i Xavi Hernández. Ukupno je na sastanku bilo 40-ak trenera koji su raspravljali o raznim stvarima, a jedna je bila najvažnija - financijska zaštita trenera koji dobiju otkaz u pojedinim klubovima.

Suočeni s trendom da klubovi nakon otkaza promptno angažiraju nove trenere, udruga trenera traži od La Lige da se donese pravilo po kojem klubovi ne mogu angažirati novog trenera prije nego se s bivšim postigne dogovor oko financijske isplate. Jednoglasno su odlučili da će na sutrašnjem sastanku s čelnicima La Lige inzistirati na tom pravilu i da neće biti odstupanja.

Marca donosi kako su treneri spremni stupiti u štrajk ako čelnici lige ne pristanu na njihov zahtjev. Bit će zanimljiv sutrašnji sastanak...

Linker
07. rujan 2024 00:28