JOSEP LAGO Afp
NAJAVA TRANSFERA ILI?

Pep Guardiola neobičnom izjavom zapalio navijače Barcelone: ‘Moja zvijezda stvarno voli katalonski klub‘

Trener Manchester Cityja je pohvalio Xavija i njegov klub, a onda dao i znakovitu izjavu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 09:26

Xavi Hernández i Pep Guardiola pojavili su se zajedno na konferenciji za novinare.Obojica su uglavnom govorila o utakmici i uspjehu inicijative za borbu protiv ALS-a, iako nisu izbjegavali pitanja o Bernardu Silvi. Xavi je komentirao da "tko to ne voli Bernarda Silvu, baš kao i De Bruynea ili Haalanda. Ali nema tu novosti", iako je priznao da je "Silva igrač kojeg volim, malo je takvih, ali to već ovisi o Cityju."

Tako je ‘pritisak‘ prešao na Pepa Guardiolu, koji je u prvom pitanju izbjegao pričati o tome, a u drugom ipak odgovorio kazavši da "računamo na Silvu i ne želimo da ode, on je sjajan igrač u svemu, ali kao što sam uvijek govorio, ne želim igrača koji želi otići. Da je stigla dobra ponuda, da je htio otići i da postoji dogovor, vidjeli bismo. Ako sada ode, to bi bio veliki problem, jer tržište je pred zatvaranjem... A Bernardo stvarno voli Barcelonu", kazao je Pep iznenadivši sve tako iskrenim odgovorom.

Upitan o Xaviju i njegovoj Barçi, Guardiola je rekao:

"Vidim ih jako dobro, potpisali su jako dobre igrače, imaju odličnu momčad, agresivni su, ako ne idete do krajnjih granica, ne vidite loptu ... Imaju dosta individualne kvalitete i Xavi zna puno, voli ovaj klub, bit će jako dobar, uvjeren sam."

Linker
17. travanj 2024 02:01