Luka Sučić

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
VATRENI VIKEND

Perišić, Rakitić i Kovačić ostavili su veliki trag, ali jedan drugi Vatreni je bio najbolji proteklog vikenda

Bio je to odličan vikend za hrvatske nogometaše u najjačim europskim ligama
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 11. travanj 2022. 18:50

Odličan su vikend imali hrvatski nogometaši u najjačim europskim nogometnim ligama. U 'ligama petice' najveći je trag ostavio Ivan Perišić koji je bio najbolji igrač utakmice između Intera i Verone te asistirao za oba gola milanske momčadi. Za svoju je igru od Sofa Scorea dobio ocjenu 8,80.

Odličan je bio i Ivan Rakitić na utakmici između Seville i Granade. Bivši hrvatski reprezentativac briljirao je u tih 90 minuta te je asistirao za jedan od četiri gola koja je Sevilla postigla u pobjedi 4:2. Rakitić je, poput Perišića, također bio najbolji igrač utakmice te pokazao da je u drugom dijelu sezone puno bolji nego na njenom početku.

Treći igrač koji je dobio ocjenu veću od 8 bio je Mateo Kovačić koji je sudjelovao u potpunom razmontiranju koje je Chelsea napravio u gostima kod Southamptona. U pobjedi 6:0 Kovačić je sudjelovao svih 90 minuta, a za svoju igru je dobio ocjenu 8,10.

image

Hrvatski nogometaši u 'Ligama petice'

SPORTSKE NOVOSTI

Što se tiče nogometaša koji igraju u ligama koje na UEFA-inoj tablici drže između 6. i 10. mjesta, tu je briljirao Luka Sučić koje postigao dva gola u pobjedi Salzburga nad Austrijom iz Klagenfurta te dobio ocjenu 8,90 i tako postao najbolje ocijenjeni igrač austrijske Bundeslige u ovom kolu. Odličan je bio i bekovski par iz škotskog Premiershipa - i Josip Juranović i Borna Barišić su dobili ocjene 8,30 za nastupe za Celtic, odnosno Rangers.

image

Hrvatski nogometaši u ligama između 6. i 10. mjesta

SPORTSKE NOVOSTI

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. listopad 2022 19:58