Luka Sučić

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
VATRENI VIKEND

Perišić, Rakitić i Kovačić ostavili su veliki trag, ali jedan drugi Vatreni je bio najbolji proteklog vikenda

Bio je to odličan vikend za hrvatske nogometaše u najjačim europskim ligama
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 11. travanj 2022. 18:50

Odličan su vikend imali hrvatski nogometaši u najjačim europskim nogometnim ligama. U 'ligama petice' najveći je trag ostavio Ivan Perišić koji je bio najbolji igrač utakmice između Intera i Verone te asistirao za oba gola milanske momčadi. Za svoju je igru od Sofa Scorea dobio ocjenu 8,80.

Odličan je bio i Ivan Rakitić na utakmici između Seville i Granade. Bivši hrvatski reprezentativac briljirao je u tih 90 minuta te je asistirao za jedan od četiri gola koja je Sevilla postigla u pobjedi 4:2. Rakitić je, poput Perišića, također bio najbolji igrač utakmice te pokazao da je u drugom dijelu sezone puno bolji nego na njenom početku.

Treći igrač koji je dobio ocjenu veću od 8 bio je Mateo Kovačić koji je sudjelovao u potpunom razmontiranju koje je Chelsea napravio u gostima kod Southamptona. U pobjedi 6:0 Kovačić je sudjelovao svih 90 minuta, a za svoju igru je dobio ocjenu 8,10.

image

Hrvatski nogometaši u 'Ligama petice'

SPORTSKE NOVOSTI

Što se tiče nogometaša koji igraju u ligama koje na UEFA-inoj tablici drže između 6. i 10. mjesta, tu je briljirao Luka Sučić koje postigao dva gola u pobjedi Salzburga nad Austrijom iz Klagenfurta te dobio ocjenu 8,90 i tako postao najbolje ocijenjeni igrač austrijske Bundeslige u ovom kolu. Odličan je bio i bekovski par iz škotskog Premiershipa - i Josip Juranović i Borna Barišić su dobili ocjene 8,30 za nastupe za Celtic, odnosno Rangers.

image

Hrvatski nogometaši u ligama između 6. i 10. mjesta

SPORTSKE NOVOSTI

Linker
26. travanj 2024 12:22