GABRIEL BOUYS Afp
PROZVAO ZVIJEZDU REALA

‘Plate ga 150 milijuna, a on se pojavi debeo. Hazard nikad nije bio profesionalac kao Ronaldo i Messi‘

U dresu Reala Hazard je skupio svega 38 nastupa od transfera iz Chelseaja 2019. godine
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2021. 14:32

Došao je pompozno iz Chelseaja za skoro 150 milijuna eura odštete, ali Eden Hazard nikad se nije pokazao kao pojačanje Real Madrida.

Na ljeto 2019. godine Hazard je predstavljen na Santiago Bernabeuu i pozdravilo ga je više od 50.000 navijača.

Ali u nepune dvije godine imao je nevjerojatnih 11 ozljeda i nije se uspio dokazati navijačima Reala. Mnogim Realovim kroničarima neobjašnjivo je to što se događa s Hazardom, ali 42-godišni Damien Duff detektirao je uzrok silnih problema sa zdravljem belgijskog veznjaka.

image
GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

"Eden Hazard ima 30 godina, samopouzdanje u svoj dribling i iskustvo, ali svi znamo što se događa nakon 30. godine, nizbrdica. Hazard nikad nije bio vrhunski profesionalac i nikad nije radio kao Messi ili Cristiano Ronaldo. Da je to slučaj, vjerujatno bi bio rame uz rame s njima", rekao je Duff za RTE.

"U prvoj predsezoni s Realom igrač kojeg su platili 160 milijuna eura pojavi se s viškom kilograma, debeo. Nazovite to kako želite. Ne volim upirati prstom, ali bio je ozlijeđen čak 11 puta, a tijekom cijele karijere imao je problema sa težinom", dodao je Duff.

U dresu Reala Hazard je skupio svega 38 nastupa od transfera iz Chelseaja, a pritom je zabio 4 gola. Premalo za toliko plaćenog igrača.

"Kada vas potpiše Real za tolike novce onda se pojavite u predsezoni u životnoj formi, a on se pojavi predebeo jer je bio na godišnjem odmoru. To ne prihvaćam", zaključio je Duff, koji je boje Chelseaja branio između 2003. i 2006. godine.

Linker
08. svibanj 2024 05:21