Behrouz Mehri/afp/profimedia
REAKCIJE VELIKIH IMENA

Pljušte reakcije na iznenadnu mirovinu Gerarda Piquea, među prvima se oglasio i Ivan Rakitić

Mnogi nogometaši oprostili su se od čuvenog stopera Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2022. 20:28

Gerard Pique šokirao je mnoge pratitelje i navijače porukom o odlasku u mirovinu. Preko društvenih mreža najavio je da će mu subotnji ogled Barcelone i Almerije na Camp Nouu biti posljednja utakmica u bogatoj karijeri, jer ne planira tražiti novi klub. Kao što je oduvijek i govorio, njegov nogometni put završit će Barcelonom.

Brojna sportska lica već su reagirala na iznenadnu vijest o njegovu povlačenju iz nogometa, a među komentarima na društvenim mrežama pojavila se i poruka Ivana Rakitića.

"Zauvijek u mom timu", kratko je poručio hrvatski veznjak koji je s Piqueom dijelio svlačionicu 6 godina, od ljeta 2014. kada se Barci pridružio iz Seville, pa do 2020. i povratka u sastav iz Andaluzije.

Među prvima je reagirao sadašnji njegov suigrač Ferran Torres.

"Ti si najbolji", glasi njegova poruka, a sličnu mu je ostavio i Giuseppe Rossi, bivši suigrač iz Manchester Uniteda.

"Bila je čast dijeliti svlačionicu s tobom, ti si broj 1, Gerry! Šaljem ti veliki zagrljaj, uživaj u zasluženoj mirovini", poručio mu je talijanski centarfor.

Bivši Piqueovi suigrači Javier Mascherano i Rafinha reagirali su emotikonom podignutih ruku u znak zahvale. Legendarni nizozemski Patrick Kluivert zahvalio mu je na svemu što je pružio sportskim pratiteljima.

Linker
29. travanj 2024 19:30