Reuters / Eddie Keogh Livepic
PIŠE MARCA

POČINJE VELIKA ČISTKA U REAL MADRIDU! Španjolci otkrili imena tri otpisane zvijezde, Zidane im objasnio svoju odluku u privatnom razgovoru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 13:01

"Trener Real Madrida Zinedine Zidane započeo je privatne razgovore s igračima kako bi ih informirao računa li na njih iduće sezone", uvodna je rečenica velike vijesti na španjolskoj Marci.

Čini se da su Gareth Bale, Marcos Llorente i Dani Ceballos prva su tri igrača koja su saznala svoju sudbinu. Prema informacijama kojima raspolaže ugledni španjolski medij, sva trojca navedenih sada su svjesni da su višak u momčadi francuskog stratega i mogu očekivati odlazak ovoga ljeta.

Bale je tu najzvučnije ime i on je navodno prvi obavio razgovor sa Zidaneom. Nije to nikakvo iznenađenje, skupog Velšanina se već duže vrijeme seli iz Madrida, a osim uprave, s njim nisu zadovoljni ni navijači koji često s negodovanjem i zvižducima ispraćaju njegove poteze na utakmicama.

"Bale nije bio prisutan na utakmici s Villarrealom i čini se kako njegov odnos sa Zidaneom nepopravljiv", zaključuje Marca.

U istom tekstu spominje se i Marcelo koji je također bio na razgovoru s velikim 'Zizouom', ali čini se da je sudbina iskusnog Brazilca nešto drugačija i on bi i iduće sezone treba nositi dres Kraljevskog kluba.

Linker
20. travanj 2024 00:11