CRISTINA QUICLER Afp
RAKETA BRILJIRA

Pogledajte asistenciju Rakitića za pobjedu Seville! Ivanu se ovo nije dogodilo još od dana u Barceloni

Iskusni Hrvat ponovno je odigrao jednu od ključnih uloga u novoj pobjedi svoga kluba
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2022. 23:07

Sevilla je u ponedjeljak iskoristila veliki kiks Real Madrida (poraz od Getafea 1:0) i s pobjedom na gostovanju kod Cadiza stigla na zaostatak od pet bodova za prvoplasiranim Kraljevima. Sevilla ima i utakmicu manje, a do nova tri boda pogotkom u 58. minuti doveo ju je Lucas Ocampos.

Argentinski napadač zabio je iskosa s lijeve strane, a zasluge za pogodak mogu se pripisati i Ivanu Rakitiću koji je bio asistent u, kako će se pokazati, pobjedničkom pogotku za minimalno slavlje od 0:1.

Inače, statistika otkriva da je Raketa sudjelovao kod minimalno jednog pogotka u tri uzastopne La Liga utakmice (jedan gol i dvije asistencije) što mu se dogodilo po prvi puta od ožujka 2019. i dana kada je nosio dres Barcelone.

Asistenciju Rakitića pogledajte OVDJE.

U ponedjeljak je, spomenimo, do tri boda došao i Villarreal koji je kao domaćin s visokih 5-0 svladao Levante. Pobjedu je upisao i Athletic Bilbao koji je u gostima s 3:1 srušio Osasunu. Sva tri pogotka za goste je zabio Oihan Sancet. Kod domaćih se u strijelce upisao Kike Garcia, a Ante Budimir igrao je do 64. minute kada ga je zamijenio Kike Barja.

Linker
03. svibanj 2024 14:00