CRISTINA QUICLER Afp
NA SUPROTNIM STRANAMA

Pogledajte kako je velikan Barcelone pomogao Rakitiću! Legenda Vatrenih bila je na travnjaku, pod nogama...

Prijateljski pozdrav dvaju bivših legendi Barcelone oduševio je sve u velikom okršaju
Piše: SNObjavljeno: 22. prosinac 2021. 08:03

U odgođenoj utakmici 4. kola španjolske La Lige Sevilla je ugostila Barcelonu, a dvoboj je završio bez pobjednika 1:1. U teškim, kišnim uvjetima na stadionu Sanchez Pizjuan Sevilla je povela u 32. minuti, kad je u uigranoj akciji Ivan Rakitić poslao prizemu loptu iz kuta na 11 metara, a tamo je natrčao Papu Gomez i kroz šumu nogu ju poslao u donji desni kut Barceloninih vrata.

I Barcelona je do izjednačenja došla nakon udarca iz kuta. Ousmane Dembele je ubacio na visinu peterca, gdje je najviši u skoku bio Ronald Araujo i glavom poslao loptu u donji desni kut.

Bila je to još jedna posebna utakmica za našeg Ivana Rakitića koji igrao do 70. minute, a osim briljantne asistencije za prvi gol dan poslije se priča i piše o njegovom pozdravu s bivšim suigračem u Barceloni - Xavijem.

image
CRISTINA QUICLER Afp

Dvije minute prije izlaska s terena, Raketa je nakon duela s Ezzalzoulijem završio na travnjaku, točno ispred trenerskog prostora Barcelone u kojem je bio Xavi.

Legendarni Španjolac nije ni trenutka oklijevao, odmah je pružio ruku Rakitiću uz prijateljski osmijeh, pozdravio se s njim i pomogao mu da ustane.

Zanimljivu situaciju pogledajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 15:09